4 The beste Cleaning is een schoonmaakbedrijf omgeving Eindhoven.
Wij zijn met ons schoonmaakbedrijf actief in vele sectoren zoals de foodsector en de facilitaire dienstverlening

 

Facilitaire dienstverlening

4 The Best Cleaning is een specialist in facilitaire dienstverlening omgeving Eindhoven, Helmond en Deurne. We zijn actief in vele segmenten, zoals schoonmaak van productie-omgevingen en de daarbij behorende kantoren, toiletten, vloeren en alle andere ruimtes die er deel van uitmaken.
Een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging zoals bijvoorbeeld glasbewassing zijn aan ons wel besteed en zeer toevertrouwd.

Voedselveiligheid en kwaliteit

Voedselveiligheid en productkwaliteit mogen nooit ter discussie staan. Niet in de laatste plaats omdat onvoldoende voedselveiligheid grote gevolgen kan hebben voor de volksgezondheid.
Dit noopt de voedingsmiddelenindustrie dan ook tot hygiënischere en veiligere productie. Uw productie is bij 4 The Best Cleaning veilige handen.


Hogedruk reiniging

Een veel gebruikte reinigingsmethode is het reinigen met water onder hogedruk. Door de  jarenlange ervaring van 4 The Best Cleaning, gespecialiseerd materieel en deskundig personeel  mag hogedruk reinigen met recht een van onze specialiteiten  genoemd worden. Bij deze reingingsmethodiek wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk (tot max. 350 bar) en temperatuur.

Wij beschikken over diverse mobiele heetwaterhogedruktrailers waarmee silo’s, vloeren en installaties gereinigd kunnen worden.

24- uurs service

Bij het oplossen van calamiteiten zijn een aantal zaken van groot belang. Vaak komt de calamiteit zeer ongelegen en moet adequaat en snel opgelost worden. 4 The Best Cleaning en haar medewerkers onderkennen dit en zorgen er dus ook voor dat de klant goed en snel geholpen wordt. Iets wat eigenlijk vanzelfsprekend is maar niet altijd gebeurt!

4 The Best Cleaning is 24/7 beschikbaar te zijn om hun klanten een optimale service te bieden.